impossible,possible..

Pengharapan,,
hhhh…..
kadang-kadang semua pengharapan tuh ngga ada artinya lagi,
buat apa punya pengharapan, berharap harapan kita jadi kenyataan,
tapi sebenernya kita tau pasti dan sadar that what’s we’re hoping for is not going to happened..that we hope for nothing..
yaah..pure imajinasi otak aja. =p

yeaa..yeaa..nothing is impossible, emang beneeer…
tapi kan butuh usaha juga untuk bikin something that impossible, possible..
nah, kalo kitanya emang males? gimana dooong?
Haha..sama aja boong kaan? xp

jadi..
Quotes nothing is impossible cuma berlaku buat orang – orang yang mau usaha?
if so..
what happend with FAITH?

hmm..sometimes, if we only have..even really tiny faith in wat we’re goin to do,
we can make the impossible, possible..
gimana?

iya ngga si?

Anything in minds?

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s