LOWLIGHT

LOWLIGHTFinally tugas fotografi lowlight bertema city night landscape gw selesaiiii…

With sooo much help ya from you know who you are; pake panas-panasan, main matahari seharian, gotong-gotong tripod yang berat plus dicemberutin gara-gara gw lelah & lapar.

Pinjeman tripod dari si Tondin juga penyelamat, bikin ni foto ngga ngeblurrr kaya percobaan pertama yang gagaaall & blur parahh.

Oiya, sama idenya Iman suru foto di jembatan semanggi yang gw bloon banget itu jembatan adanya dimana..hihihi..

THANKSSSS

– Lumayan lah hasilnya ngga busuk-busuk banget *ting*

One thought on “LOWLIGHT

Anything in minds?

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s